-Цена карте дечија сцена 500 динара-
-вечерња сцена 600 динара-
Tелефон билетарнице:7858440.
 7858417,7858418 ,062/236602,069/2360063

ВИКЕНД АКЦИЈА!
 КУПИШ ДВЕ КАРТЕ ,А ТРЕЋУ ДОБИЈЕШ НА ПОКЛОН!

© 2010. Malo pozorište "Duško Radović"