Malo Pozorište Duško Radović

Мали позоришни експерти 2020 2021

Позоришна организација Три гроша и Мало позориште „Душко Радовић“ позивају децу узраста од 8 до 12 година да се придруже програму Мали позоришни експерти.
Мали позоришни експерти је програм за развој дечје позоришне публике који постоји од 2016. године, у потпуности је бесплатан за своје кориснике, и ове године прима до 12 нових чланова.

Програм се састоји из две врсте активности, едукативних и креативних радионица и посета позоришним представама и дискусијама о њима, где се примењу вештине и знање стечени у радионичарском програму. Циљеви програма су охрабривање и оснаживање критичког мишљења, развој укуса и културних потреба и навика.

У случају неизвесног понашања епидемиолошке ситуације, програм ће се прилагођавати насталим околностима, о чему ће учесници бити благовремено информисани. 

Програм су осмислили и воде млади позоришни професионалци окупљени око организације Три гроша, а од ове године, активности програма ће се одржавати у Малом позоришту Душко Радовић. Радионице се дешавају једном до два пута месечно, увек суботом од 12 до 14 часова. Посете позоришним представама дешавају се у складу са репертоарским програмом позоришних установа.

Формулар ( https://forms.gle/BkPSkw6okfKrZfqR8) попунити најкасније до петка 30. октобра 2020. Резултати конкурса биће објављени најкасније до понедељка 02. новембра.

Накнадно пристигле пријаве неће се разматрати!

За сва додатна питања обратите нам се на: malipozorisnieksperti@gmail.com