Карте

Цена карте за представе на Сцени за децу • 500 дин 

Цена карте за представе на Вечерњој/Тинејџ сцени • 600 дин

Цена карте за "НОВОГОДИШЊИ РОКЕНРОЛ" - 700 дин по особи

Цена карте за "ЗИМСКИ ДЕЧИЈИ БАЛ" - 500 дин по особи

Телефон билетарнице: 011/7858 440

 

Радно време билетарнице:

Сваки дан од 09 до 16 часова

Субота од 10 до 18 часова

Понедељак слободан дан

Организована продаја:

011/7858 417, 011/7858 418

063/354 790, 069/2360 063