Malo Pozorište Duško Radović

Мало позориште у дигиталном простору!

Драги родитељи и драга децо,

Мало позориште „Душко Радовић“ прилаже свој мали допринос вашем миру и разоноди у овим изазовним временима, па свој рад ради вашег задовољства пребацујемо - у дигитални простор! Тако, од сада ће се сваке недеље, одржавати посебан радиофонски, позоришни, и радионичарски програм, све путем интернета, на YouTube каналу Малог позоришта.

За почетак,сваке среде у 19ч, односно репризно сваке суботе у 19ч, моћи ћете да слушате емисију „Бајка у 7“, која сваке недеље доноси нову бајку за слушање и уживање вас и ваших најдражих. Бајке чита и оживљава добро познати глас Владиславе Ђорђевић (синхронизација насловног јунака анимиране серије „Сунђер Боб Коцкалоне“, затим „Рен и Стимпи“, „Пингвини са Мадагаскара“...). Уз сваку бајку, долазиће и пропратни текст о писцу, композитору музике, као и самој бајци, уз предлоге како да слушање бајке учините што занимљивијим и интерактивнијим, како за вашу децу, тако и за вас.

Затим, ту је видео радионица „Правите са Мином". Заједно са Мином Миладиновић, имате прилику да начините декоративне елементе ентеријера од материјала који има свако домаћинство – папира! Мина стоји иза сценографије представе „Гуливер“ која се припрема у Малом позоришту „Душко Радовић“, као и иза бренда  „Коко Даш“, бројних других позоришних сценографија и креација које красе градски простор. Улепшајте свој простор - од нечег обичног и свакидашњег као што је хартија, направите уникатну и елегантну фигуру. У овој видео радионици, Мина и њени мали помоћници тематски се везују за Андерсенову бајку „Дивљи лабудови“ која је премијерно емитована на YоuTubе каналу Малог позоришта. Прикључите им се!

И, на крају, сваке недеље у 12ч, за промену, ви не морате у позориште, већ оно долази код вас. Мало позориште „Душко Радовић“ емитоваће сваке недеље снимак једне позоришне представе, са садашњег или некадашњег репертоара.